Παραλαβή

Κλείνοντας ένα ραντεβού το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει δωρεάν την  παραλαβή των χαλιών από το χώρο σας.
Σε κάθε παραλαβή πάντα αφήνουμε ένα αποδεικτικό δελτίο παραλαβής, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του κάθε χαλιού που παραλάβαμε. Κατευθείαν στο κάθε χαλί τοποθετείτε ξεχωριστά ένας μοναδικός αριθμός (Barcode). Με τον τρόπο αυτό γνωρίσουμε πάντοτε που βρίσκετε το χαλί σας και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπερδευτεί με κάποιο άλλο.

Τίναγμα

Όταν τα χαλιά σας φτάσουν στο καθαριστήριο μας περνούν από το πρώτο μας μηχάνημα που λέγεται τιναχτήρι.
Το μηχάνημα αυτό αφαιρεί όλα τα σκουπίδια που βρίσκονται στην επιφάνεια του χαλιού και περίπου το 80% της σκόνης που βρίσκεται εσωτερικά στο χαλί.
Το μηχάνημα αυτό διαθέτει πίνακα ελέγχου όπου ανάλογα με τον τύπο του χαλιού(χειροποίητο-μηχανής-μοκέτα) μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταχύτητα της διαδρομής και την ένταση των δονήσεων έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην προκαλέσουμε φθορά στο χαλί.

Πλύσιμο

Αφού τα χαλιά περνούν στη φάση πλυσίματος γνωρίζουμε ότι η κάθε περίπτωση για εμάς είναι μοναδική. Έτσι με μεράκι αγάπη και την εμπειρία που κατέχουμε , ο ίδιος πάντοτε ιδιοκτήτης μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό του, συμπεριφέρονται στο κάθε χαλί με τον τρόπο που του χρειάζεται ανάλογα με την ποιότητα του.
Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, αντιαλλεργικά και φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ξέβγαλμα

Το ξέβγαλμα των χαλιών γίνεται πάντα με άφθονο καθαρό νερό όπου αφαιρούμε και το τελευταίο ίχνος υπολείμματος σαπουνιού.
Στόχος μας τα χαλιά σας να γίνονται αστραφτερά και λαμπερά.

Αποστράγγιση

Μετά το ξέβγαλμα το χαλί τοποθετείται σε ένα ειδικά μελετημένο βιομηχανικού τύπου μηχάνημα (στυπτικο), όπου αφαιρείτε περίπου το 90% του νερού, έτσι ώστε το χαλί να φτάνει στις ειδικά διαμορφωμένες απλώστρες με ελάχιστη υγρασία.

Στέγνωμα

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι είναι στεγασμένοι ώστε να μην προκαλείτε ξεθώριασμα στα χρώματα του χαλιού  από τις ακτίνες του ήλιου.

Συσκευασία

Στη συνέχεια περνάμε στη συσκευασία του χαλιού, την οποία θεωρούμε και πολύ σημαντική.
Σε αυτό το σημείο γίνεται ο τελευταίος έλεγχος για τη σωστή καθαριότητα του χαλιού.
Έπειτα μετράμε το μήκος και το πλάτος του κάθε χαλιού και οι μετρήσεις αποθηκεύονται αυτόματα στους Η/Υ της εταιρείας μας.

Αποθήκευση

Στο τέλος της εργασίας μας τα χαλιά αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μακριά από υγρασία,και με απόλυτη ασφάλεια.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η φύλαξη τους γίνεται δωρεάν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.